Manmoncang
MyAlpha
By: Fuad Latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[DVD to Pocket PC]

Shrek 2 (citer lama)
Dina layan movie. Bukan kusyuk pun
Sensoreddddddddddd. Kena blurkan
View all 6 photos...
Habis duit saya RM120 beli software (original ok...original) untuk convert satu DVD penuh ke Pocket PC (dalam 128MB). Minggu ni inshaAllah akan habiskan lagi sebanyak RM310 untuk beli Flash Card 1GB. Kasi boleh sumbat 4-5 DVD dalam satu masa.

Memang tak puas tengok kat Pocket PC. Tapi boleh gak layan-layan time gi KL naik Komuter ke, LRT ke atau layan masa tunggu kat bank ke, kat mana-mana yang kena tunggu. (Nak tunggu awek....tak boleh aa pulak sebab tak sampai-sampai lagi awek ni).

Sapa-sapa ada Pocket PC (PDA), meh aaa kita buat beam party. Bleh share-share ilmu meng'operate' PDA dengan lebih masyukkkk. Huhuhuhu.

.......


Friday, 1-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Layan POWERBOOK di Petronas (hotspot)]

Awek celah bangku
balak kusyuk
awek bakal geju
View all 16 photos...
Hahahaha.....layan powerbook sambil layan mata. Hari ni kurang pulak awek. Agaknya semua sibuk sebab musim exam. Takpe-takpe. Account hotpsot saya ada lagi sebulan. Ada lagi masa......hahahaha. Takdelah..main-main je. Saja cari angin baru. Asyik dok dalam bilik opis pun bosan gak. Sesekali apa salahnya ambil angin luar.

.....


Tuesday, 29-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Asia Pacific Regional Power Quality Seminar 2005]

Astro bergerak....iklan untuk entry ni...hahahaha
Opening ceremony
engineers dan reseachers
View all 14 photos...
Pada : 28-31 Mac 2005
Tempat : Marriot Hotel Putrajaya

Saya ke Putrajaya untuk menghadiri seminar berkenaan dengan power quality. Power Quality amat penting bagi menjamin penghantaran dan penggunaan kuasa elektrik tanpa ada gangguan apa-apa. Terlalu banyak sebenarnya yang ingin saya kongsikan bersama. Tetapi nantilah.

Pergi seminar banyak faedahnya. Selain dari pergi ke technical tutorial dan juga presentation technical paper, saya banyak berjumpa dan berkenalan dengan orang-orang hebat yang cerdik pandai. Dan Alhamdulillah ramai sebenarnya adalah orang melayu. Berkenalan dengan prof-prof dan juga cendiakawan-cendiakawan dari seluruh asia mengembangkan lagi network saya di dalam research and development.

Semoga suatu hari nanti, saya juga akan jadi hebat seperti mereka. Ameen.

........
........


Sunday, 27-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Teruja Main Games]

 
 
 
View all 12 photos...
Saya ke rumah abang saya kat Kajang. Jumpa anak sedara. Saya dah tak nak lagi bawa keropok-keropok, gula-gula untuk anak buah saya. Sebab sedikit sebanyak makanan-makanan seperti itu boleh mengganggu minda mereka yang sedang meningkat.

Saya membawa mereka games. CD games. Tapi games yang dapat membantu mereka meningkatkan daya pemikiran mereka. TETAPI FIKIRAN MAK BAPAK DIA PULAK YANG TERGANGGU SEBAB ANAK-ANAK DERANG ASYIK NAK MAIN GAMES JE PULAK....ngehngehngeh. NASIB LAHHH KANNNNNNN.....huhuhuhu

........
........


Saturday, 26-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[PERISIAN ADOBE PHOTOSHOP FREE]

Pengumuman...pengumuman. Sila beri perhatian sambil berdiri tegak dan jegilkan mata anda. Yeahhh.....bagus-bagus. Mantap sekali.

Sesiapa yang nak perisian ADOBE PHOTOSHOP 7.0 (CSnya ada...tapi malas aaa pulak saya nak mengzipkan), sila beri email anda kat ruang komen tu. Nanti saya akan send. FREE je. So barulah boleh ikut tutorial-tutorial di sini. Taklah putih mata je tengok tutorial-tutorial di sini.....ngehngehngeh

Size BESAR!!!!! No problem....adalah caranya. Kasi je dulu email dato dan datin sekelian...nanti saya akan kasi. Nak macromedia dreamweaver MX 2004 pun bleh.

Salah??? sebab sebarkan pirate??? A..lahhhhh....Kira share ilmu gak aa kan. Huhuhuhuhu.


BOLEH TEKAN SINI DENGAN MANTAP UNTUK DOWNLOAD ADOBE OK. TAK TAU SAMPAI BILA BOLEH. JADI CEPAT AAA DOWNLOAD.


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net