Manmoncang
MyAlpha
By: Fuad Latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-May-2006 14:42 Email | Share | | Bookmark
Nur Fatin Umairah

Si comel
berkerut dahi
sambil berfikir
View all 10 photos...
Nur Fatin Umairah. Selamat datang ke dunia yang penuh pancaroba. Semoga kau berjaya menghadapi segala dugaan, cabaran dan segala yang mampu memusnahkan hidupmu. Semoga menjadi muslimah yang terbaik dunia dan akhirat.





Saturday, 1-Apr-2006 07:08 Email | Share | | Bookmark
Untuk Masyarakat

Buku 15 Teknik Efektif 'Internet Marketing'
E-book 1 Jam Membina Laman Web Perniagaan (Asas)
Sessi Bersama Fuad Latip semasa Pesta Buku Kuala Lumpur 2006
View all 6 photos...
Saya menulis untuk berkongsi ilmu dan idea dengan semua dengan harapan agar saudara semua juga sudi berkongsi ilmu dan idea dengan saya.


Buku 15 Teknik Efektif 'Internet Marketing'
Penulis: Fuad Latip (manmoncang)
Terbitan: PTS Publishing Sdn. Bhd
Sinopsis Buku


E-Book 1 Jam Membina Laman Web Perniagaan (Asas)
Penulis: Fuad Latip (manmoncang)
Terbitan: ORIONet Consultancy
Sinopsis E-Book

Untuk yang lain-lain boleh kunjung ke http://www.myorionet.com


Thursday, 5-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Macam-Macam Ada]

Program mudahkan diri sendiri masukkan markah student
masuk no KpUiTM...markah...
source code belasah
View all 6 photos...
aaaaaa


Sunday, 11-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[PERKAHWINAN DR. NURUL NADIA]

Pn Sri bersemangat...
Jeng..jeng..
Dari bawah ke atas.
View all 27 photos...
Gambar ni dah lama dok simpan dalam laptop aku. Tapi selagi tuan empunya tak taruk gambar dia, aku pun tak taruklah. Since dia dah taruk, aku pun taruklah. Tu pun Puan Sri yang perasan kat fotopages dia yang dia dah taruk. (http://nurul-nadia.fotopages.com). Aku pun terus aa taruk ke dalam fotopages aku. Jadi korang tengok aaa gambar-gambar yang aku dah taruk ni. Kalau ada yang lain, nanti aku taruk lagi. Tu pun kalau aku sempat nak taruk. Kalau tak sempat taruk, aku tak taruklah.

Berapa banyak tarukkkk aaaaa.....huhuhuhu...

Sorry aaaa kalau ada yang terblur. Puan Sri punya Digi-Cam canggih sangat...huhuhu (alasan mesti ada)


aaaaa
aaaaa


Friday, 4-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT LAU GHAYA'

Kek Lapis Sarawak
Isteri dan Family
Selamat Hari Raya dari Bintulu
View all 8 photos...
Selamat lau ghaya' akau ucapkan gak memin aa. Jegem ucapan maap zahir dan batin. Bah makau pun lebuk melau. Kena kelau keman kek lapih seghawe'. - melanau mukah


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net