Manmoncang
MyAlpha
By: Fuad Latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Sunset]

 
 
 
View all 9 photos...
Sunset di Bintulu Airport ketika Kapal Terbang sedang berlepas.

Quote:
Setelah termetrinya perjanjian diantara dua pihak, saya mula terbayang tanggungjawab yang akan dipikul. Alhamdulillah perhubungan direstui. Semoga perjanjian yang termetri ini akan dapat dirasmikan suatu hari nanti secara sah dengan perjanjian-perjanjian bertulis pula. InshaAllah. Ameen.

Urusan suaikenal telah selesai. Saya pulang ke Semenanjung dengan hati yang lapang. (berbunga-bunga??? .....err...err......huhuhuhu).

(ayat romantik sikit)
Mentari pun mula berlabuh perlahan-lahan menandakan tamatnya sebuah urusan.


aa
aa


Tuesday, 10-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Terpeleot Dalam Kotak]

 
 
 
View all 6 photos...
Pagi hari saya memberi tunjuk ajar sistem yang saya dan kawan-kawan develop untuk pendaftaran pelajar UiTM untuk semua kampus di setiap negeri di Malaysia dan juga di main campus Shah Alam. Balik ke opis, sambung lagi kerja kerana ada beberapa masalah. Terpaksa sengkang mata hingga pukul 2-3pg. Pukul 8 esoknya sudah mau sambung semula bengkel. Esok ada bengkel untuk ketua program pula. Terpeleot jadinya.....mmmmm

Nama Teknik : Kotak Katik
Perisian : Adobe Photoshop
Tools Terlibat:
1.Filter->Render->3D Transform
2.Edit->Transform->Distort
3.Image->Adjustment->Channel Mixer
4.Rectangular Marque Tool (M)
5.Sponge Tools (O)
6.Layer->Layer Style->Stroke: Color = #000000, Size = 1px, Opacity = 70%


aa
aa
aa


Saturday, 7-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Pertemuan]

Di sini pertemuan antara
Dia yang "COM"el
dan saya yang dikatakan "GOM"ox....cissss...huhuhu
View all 6 photos...
Hari yang pasti tidak akan saya lupakan. Semoga pertemuan ini tiada akhirnya.

Saya nak jiwang hari ini. Semua jangan MUNTAH dah aaa...Kalau nak muntah jugak, sila pergi jauh-jauh.....huhuhu.

Khas untuk Dia yang baru pulang dari perantauan. (bayangkan saya nyanyi atas pentas dengan pegang mic dua belah tangan dan nyanyi sambil pejam mata...kengkonon menghayati lirik aaa....muahhahahahhaha....cepat bayangkan!!!!! sekarang juga bayangkan....cepatlah...ish..)

Quote:
Terima kasih sayang
Ku ucap padamu
Kerana menyambut tanganku
Yang hampir layu

Badai cinta melanda
Mengarah arus
Menjadikan pantai
Yang indah
Kian bercelaru

Marilah oh sayangku
Dekat padaku
Sayangilah diriku ini
Seadanya aku
Tak sanggup lagi
Menyebut kata rindu
Kamar hatiku yang sayu

Fikirlah sayang
Fikirlah seharusnya
Janganlah engkau khianati
Cinta ini

Istana yang ku bina
Mahligai cinta
Menjadi lambang
Pepohonan redup kasihku


Friday, 6-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Tutorial Polaroid]

Open gambo yang hensem
duplicate gambo kasi hensem kuasa dua
unviewkan dua2 layer tadi dan buat layer baru
View all 15 photos...
Saya tak tau...ada orang janji nak kasi pengeras....now saya dah ajar...tak tunaikan janji, nanti fotopages dia terbakar...hahahahaha.

Kalau tak faham...tanya aa yek. Susah nak terangkan. Tunjuk depan mata senang aaa. Maaf aaa kalau ada yang tak faham.

aaa


Sunday, 1-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Polaroid]

 
 
 
View all 7 photos...
Cuba mencuba dengan function distort. Peh tu try buat gambar tu jadi macam gambar polaroid. Boleh aaa kan cam tu. Nanti cuba lagi function lain kasi mantap.

aaa
aaa
Maman akan bertukar menjadi manmoncang the 2nd bila besar. Ngehngehngeh. Saya ambil gambar ni di sini
aaa


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net