Manmoncang
MyAlpha
By: Fuad Latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Cara-cara Kuruskan Badan]

Shah Alam dari tasik
Pokokk romantik
slurppppppp
View all 15 photos...
Badan dah mula nak mengelembung sana sini. Mula nak mengelebeh kat perut. Walaupun masih ketul-ketul tapi tak best aaa kalau ada tempat-tempat yang mula mengelembung dan mengelebeh. Supaya pengelembungan dan pengelebehan tu tidak terus meningkat dengan kadar kuasa dua....saya pergi ke taman tasik shah alam untuk berjogging sambil snap gambar sana sini.

Sebelum berjogging, hentam makan keropok lekor + ABC. Kemudian saya jogging. (Gambar orang laki jogging tu bukan saya yek....tu curi tangkap...nak menglamer haramkan dia...ngehngehngeh). Peh tu sampai satu restoran tepi tasik...ada char kueh teow...belasah lagi ngan nescafe air. huhuhu. Tak kurus aa camni.

Masa nak sampai parking keta, ada pakcik berlebai tgh kasi nasihat kepada sepasang kekasih yang beromen kat tasik....semoga insaf.

Balik bilik...mandi-mandi...peh solat..kuar balik..hentam pulak roti tampal + kopi ginseng. Akhirnya berjayalah jugak saya nak menguruskan badan. ngehngehngeh

....
....


Tuesday, 12-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Selipar Cinderella]

Sudah sampai ajal?? belum lagi
Sediakan pisau dan getah (boleh ambil lebih ikat roti canai)
Buat lekuk pada bahagian yg putus
View all 9 photos...
Selipar Cinderella saya putus hari ni membuatkan saya susah nak ke toilet. Jadi, saya tak mahu membazir. Selagi boleh, saya akan baiki....dan guna. Bukan saja ia dapat memantapkan lagi kemahiran saya, malah ia juga boleh mengurangkan kos belanjawan saya. Walaupun sekadar beberapa ringgit, tetapi baik kumpul untuk beli flash card 1GB....huhuhuhu.

p/s: Lepas ni boleh bukak kedai baiki selipar yang putus. Ikat ngan getah je aaa.... ngehngehngeh

....


Monday, 11-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Guilty]

 
 
 
Sekadar mahu mengucapkan "maaf".

.....


Sunday, 10-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Pasar Anekarena Stadium Shah Alam]

Macam-macam ada
wira atau iswara?? Satu pun tara kena??? huh
Ini ubat boleh tukarkan anda jadi ultraman. Tara percaya ka???
View all 15 photos...
Saya sudah lama tak datang pasar ni. Dulu setiap minggu saya akan ke pasar ini kerana berniaga. Kini lesen berniaga saya, saya kasi pada kakak dan abang ipar saya. Saya sibuk dan tak sempat nak berniaga.

Sesekali datang...best jugak. Per kena mee sup semangkuk....huh mantap. Tapi sebab hari panas...so kejap je aa jalan-jalan kat situ. Tu pun abis RM30 lebih. mmmm

.....

Katak Depan: Eh!! Ada peminat nak amik gambo aaaa....
Katak Belakang: Kita berlakon...buat-buat tak tau je.....Tengok lain..tengok lain...jangan layan mamat ni..
Katak Depan: ok..ok...tengok atas..buat tak tau je....
MANMONCANG: Cehhhhhh hampehhh nya katak. Berlagak nak mamposssss.....Tak sedar diri tu katak. Ceh.... (berlalu dengan tension....)


.....
.....


Tuesday, 5-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
[Poad Zaman Muda]

Lepas FYP. Lega ya amat
Mandi manda di Janda Baik
Bedak sejuk..jaga muka di kala panas
View all 21 photos...
Poad zaman muda tak bermakna sekarang saya sudah tua ok. Saya masih maintain...ngehngehngeh. Ni gambar kenangan masa sekolah-sekolah dulu. Banyak gambar masa matrikulasi (Asasi Sains Hayat), 5th college dan di Fakulti Kejuruteraan Universiti Malaya.


CUBA TEKA MANA SATU SAYA UNTUK SETIAP GAMBAR. ADA TAK YANG TAK BLEH NAK CAM??? Hahahahaha.......

p/s saya dulu selebet je....maklumlah. Student UM...mana ada duit. Yuran mahal...1st uni dikorporatkan.....

.....


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net