Manmoncang
MyAlpha
By: Fuad Latip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Oct-2008 17:04 Email | Share | Bookmark
Tutorial Photoshop : Serlahkan Gambar

 
 
Tengah penat coding, aku pun main-main ngan photoshop. Lagipun dah lama tak letak tutorial kat sini. Kali ini jom kita cantikkan gambar kalau gambar tak cantik. Pada mereka yang dok tangkap gambar pengantin tu, elok sangat lah guna benda ni. Aku tak ajar camna nak buat in detail sebab malas nak terangkan satu persatu. Korang ambil je lah action script yang aku dah rekodkan tu. Korang load dan run kan je lah untuk mana-mana gambar yang tak menarik tu.

So pandai-pandailah nak gunakannya.

Contoh gambar adalah seperti kat bawah ni.

DOWNLOAD PHOTOSHOP ACTION SCRIPT UNTUK CANTIKKAN GAMBAR.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net