Manmoncang
MyAlpha

My name: Fuad Latip
My Fotopage: http://manmoncang.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Pentax
Optio 33LF
Pentax
Friends:
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
sheems of soton
Latest entry:Koleksi Raya 2009
Opah's, Neneks, lots and lots of food, lots and lots of gassy drinks and lots and lots of kuih raya and rendang.. "tak ready lagi lah...hiyarkkk~~" View this Fotopage entry
mak n ini
First batch KLU
Latest entry:congrats yap n mano
* photo taken by Jess Teh may both of you happily ever after... *eventhough dak yap ni tak jemput kita...marilah kita sama-sama mendoakan kebahagian mereka... welcome to mama's club babe... View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
yaya othman
www.dryaya.blogspot.com hello pretty people! i've moved to another site and hope could still be in touch with y'all, do visit me there!! :-> View this Fotopage entry
pink flowers + green
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
miss amyz
Latest entry:Yang Masih Baru dan Yang Terkini Tentang Puan Amyz
Alhamdulillah. Sudah sebulan aku selamat diijabkabulkan dan sah menjadi isteri kepada lelaki penyayang (macam ayah), sweet, suka menyakat dan comel bernama Azlie Ahmad. Dah sebulan. Masih manis. Masih mentah dalam selok belok rumahtangga. Toleransi dan saling memahami menjadi rahsia rumahtangga bahagia. Owhh.. sweetnya. Cerita lain pula~ Aku delete akaun flickr. Jadi entri-entri yang mengandungi gambar-gambar yang dicopy urlnya dari flickr akan hilang. Macam entri fragile. Aku rasa ada ban... View this Fotopage entry
Makan-makan di Restoran Hassan Ong, Kota Tinggi. Best!!
Hadzlyn Hadi
Latest entry:Aienulls wedding
View this Fotopage entry
putry ika
Latest entry:my bday
hmm,2 n 8... significant? depends,subject 2 own opinions.. 1st tyme without ayah... but we're getting by,dgn lindungan Allah SWT,inshaAllah.. :) nwayz,best sgt dpt mkn kek choc indulgence nie,nyum2x! kt ofis xleh wat pape,lunch pun xturun,bogged down ngn keje... so here's 2 me,one more yr 2 th age number! :-D life's slower these days but definitely enjoying it... 8-) View this Fotopage entry
traffic light!
apa apa aje
Latest entry:Latest Catering (kat KL)
Gambar-gambar ni diambil sewaktu kami di Kuala Lumpur. Rumah orang kaya raya, macam2 boleh buat.... Met one of my ex-schoolmate, Tim (sedara dia punya majlis) What a small world kan... Kitorang supply food jek. The rest was set by the house owner. Cam David Tutera Party Planner jek ek... cun gitu... View this Fotopage entry
Nadia Ahmad
Latest entry:Jom Jusco
Pakai baju melayu again.. ingatkan raya je boleh pakai baju melayu.. Ni baju melayu pertama saya.. actually nek Nah buat baju ni dari kain tudung Ummi.. dia main agak2 je nak tgk Amirul Zakuan muat tak sblm dia buat baju melayu lain.. Pergi dulu, Ummi.. View this Fotopage entry
buat tak dengar je Ummi suruh turun
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Ateh Laila
Latest entry:Cameron Highland - 2006
Visit ni dah lama...2006, tapi baru ni aku berkesempatan nak meng upload dlm fotopage ni. Cameron highland is a very nice place to go utk berehat..nak kata tak sejuk, sejuk jugak..BTW, kitaorg enjoy the trip..enjoy the flower, the strawberyy dll. View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
atiqah iskandar
Latest entry:Convocation 2005/2006
View this Fotopage entry
mukeh mukeh
Latest entry:Saiecho Raya III Invitation
[ visit also : http://s0lidmind.com/index02.htm(mukeh) ] Dear friends, clients, affiliates, musuh-musuh, segala jenis insan, tak mengira siapa, We would like to invite you all to our Hari Raya Open-house on this Friday, 9th Nov 2007, 7.00 pm till late at Pool Area, Damansara Pelangi Utama Kondo (Block A,B,C) , Damansara Utama (Near TV3). This year's theme is Retro Raya. Tapi kalau tade rasa nak pakai ala-ala retro pun tape gak, datang chill-chill je ok? There will be food + drinks (potluck, oth... View this Fotopage entry
dayah md noor
Latest entry:Adikku yg cun
Pasni blanje aku mcD ok ica? Takleh nak kata apala sejak kecik dia ni mmg kerempeng nk banding aku yg sejak kecik mmg gemok (oh apesal la aku tk ikut gene mak huhuhuhu...dayah! bersyukur! bersyukur! Ye saya bersyukur...) View this Fotopage entry
Hantaran di atas katil
Fin Fin
Latest entry:Nur Durrotun Nasihah Bt Mohd Fuad
Alhamdulillah... Kami telah dikurniakan seorang baby yang sangat-sangat best :-D ... Baby yang sentiasa dirindui ayah & mamanya (semasa di opis)... hehe LOL View this Fotopage entry
tidoq
nadia dzai
View this Fotopage latest entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
me ilaiza
Latest entry:Cape Canaveral
View this Fotopage entry
noreen effendi
Latest entry:beraya at rumah uncle hisham!!
beraya kat umah uncle hisham... :P what else can i tell huh??? go there.. eat... talk2... eat again... go home... sleep:P :D 8-) View this Fotopage entry
Idlan Zakaria
Latest entry:Piccies
Most of my pictures are now at Flickr - http://www.flickr.com/photos/idlan View this Fotopage entry
Nizam..
adk adk
Latest entry:wedding ceremonies
Around my wedding and my brother wedding. Both grooms share same name..phewww... nama suamiku dan abangku sebijik .....mak ada 2 anak lelaki nama sama..kehkehh View this Fotopage entry
aku dan suami tercinta..
iz Mirilyea
Latest entry:.: GUESS handbag for sale :.
I bought this comel GUESS handbag last year, and had only used it for like once/twice. The only reason I'm not using it anymore is becoz of the size ~ too small to fit my wallet-PDA-compact powder-lipsticks-tissue-etc stuff. Look as good as new. Details: Measured approximately: 9" x 5 1/2" x 1 1/2" Front flower detailing. Metal G logo with textured leather trim. Top zip. Flowery lining. Interior zip pocket. Single leather strap with stitch details. Anyone interested? Do private message me! :-... View this Fotopage entry
lonely girl
Latest entry:That day
4 days to go for my exam to "abis"hehe!so,I take a rest today.jalan2,tangkap gambar,pegi florist. >>didn't manage to take lotsa pics at the kedai bunga. :P apa2 pun, saya heeeppi sangat ari ni! Selamat Puasa Semua!!!! View this Fotopage entry
gaia ultra
View this Fotopage latest entry
hanim khalid
View this Fotopage latest entry
A l m o s t U n r e a l
View this Fotopage latest entry
yuzuki sakura
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016